
لزوم آموزشهای پیشگیری از اعتیاد درمناطق محروم
عضو کمیسیون عمران مجلس بر لزوم آموزشهاي پیشگیری از اعتیاد از دوران مدرسه اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش و برخی نهادها تلاشهای خوبی در حوزه پيشگيري داشتند اما باید این آموزشها در مناطق محروم استان نيز انجام شود.
سید هادی بهادری در گفتوگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند نیروي انتظامی در راه مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: با توجه به اینکه استان آذربایجان غربی حدود 1000 کیلومتر مرزمشترک با ترکیه دارد و مرزبانان ما در ارتفاعات 4000 متری با کمترین امکانات مشغول به دفاع از مرزها هستند، این شهرهاي مرزی نیاز به توجه و نگاه ویژهای دارند.
وي ادامه داد: وقتی امکانات مرزی ارومیه را با کشور هم مرز ما یعنی ترکیه مقایسه میکنیم متوجه میشویم که آنها مجهز به انواع سلاحهای پیشرفته و زرهی برای مبارزه با قاچاق داخل مرزهای خود هستند اما متاسفانه امکانات مرزی ما بسیار محدود است و جوانان به اعتبار غیرت ایرانی و ملی در این راه از جانشان میگذرند.
اين نماينده مجلس یکی از مهمترین کشفیات ارومیه را مواد پیشساز برشمرد و گفت: نیروهای نظامی و انتظامی استان با رشادتهای خود کشفیات بسیاری در زمینه انواع مخدرها به خصوص مواد پیشساز مخدرهای جدید دارند و این استان تاكنون شهدا و جانبازانی را در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم میهن کرده است.
بهادری با اشاره به استقرار برخی گروهکها مثل پژاک و پ.ک.ک در مرزهای ارومیه و اینکه این گروهکها به دنبال کوچکترین فرصتی برای ضربه زدن به کشور هستند، افزود: نقاط مرزی ما امکانات بیشتر و مجهزتری را نیاز دارد تا بتوانند هر چه بهتر از مرزها حفاظت کنند و از ورود و خروج هرگونه قاچاقی اعم از مواد مخدر و مشروبات الکلی و... به کشور ممانعت کنند.
وي در ادامه بر لزوم بحث پیشگیری از اعتیاد از دوران مدرسه اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش و برخی نهادها تلاشهای خوبی در حوزه مبارزه با مواد مخدر داشتهاند اما باید این آموزشها به مناطق محروم استان هم برده شود. در برخی مناطق مرزی استان مدرسه ندارد و یا در برخی نقاط به علت دوری مدارس به روستاها خانوادهها فرزندانشان را به مدرسه نمیفرستند و نهادهای ذیربط فرهنگی و آموزشی باید اقدامات موثری را در زمینه برقراری عدالت آموزشی و فرهنگی و کاهش محرومیتهای این نقاط محروم داشته باشد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در انتها بر لزوم پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد با استفاده از ظرفیتهای مردمی تاکید کرد و گفت: برگزاری دورههای آموزشی و کارگاهها برای خانوادهها و بالابردن آگاهی آنها در زمینه شناخت آسیبهای اجتماعی و اعتیاد باعث میشود خانوادهها برای مصون نگه داشتن فرزندانشان دست به کار شوند و این کار نباید صرفا در شهرها و استانهای بزرگ صورت گیرد بلکه باید در تمام مناطق کشور به ویژه مناطق محروم و مرزی که زمینه انواع آسیبها را دارند، برگزار شود.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر97.10.19
www.dchq.ir